• opnieuw up-to-date

  Na veel te lang mijn blog te hebben verwaarloosd, een samenvatting van de voorbije maanden.

  We beginnen bij Tilburg... Je kan het waarschijnlijk al raden doordat ik zolang niets op mijn blog heb geschreven, het was een zware ontgoocheling. Nadat ik in september ondanks alle trainingen niet meer vooruitging met dank aan een veel te lang aansleepende verkoudheid kreeg ik de dag voordien nog eens af te rekenen met lichte koorts.

  Het was dan ook een vergissing om toch te vertrekken naar Tilburg. Een positief element was wel dat ik hier een prachtige organisatie heb leren kennen waar ik zeker nog eens wil aan deelnemen. Heel mooi loopparcours in een park, de fietsomloop op schitterende , putloze banen (zoals wij ze in ons belgenlandje niet kennen...)

  Bij de start voelde ik al meteen hoe laat het was, ik had het gevoel slechts over de helft van mijn longcapaciteit te beschikken en dat leidde dan ook tot een dramatische eerste run aan een tempo waarvoor ik een maand voordien doodbeschaamd voor zou zijn geweest.

  In het fietsen geen beterschap in deze non-stayer wedstrijd , het was enkel vechten om niet op te geven. Idem dito tijdens het laatste lopen... Barslechte wedstrijd maar toch weer een ervaring rijker , ZIEK = NIET STARTEN.

  Na de wedstrijd was ik dan ook zwaar ontgoocheld en meer dan tevreden dat er een geplande rustperiode van een kleine 4 weken aankwam.

  Tijdens die rustperiode heb ik geen enkele training afgewerkt (wat ook de bedoeling was) ,wel enkele scholenveldlopen zoals gewoonelijk, enkel voor het plezier met als uitschieter een 10de plaats op het Vlaams kampioenschap , allesbehalve een slecht resultaat voor deze periode.VKVeldloop2012.jpg

  Ondertussen ben ik terug een 7 tal weken bezig met de voorbereiding op volgend seizoen , tot nog toe enkel trainingen die zowel in duur als in zwaarte heel beperkt bleven. Nu de examens achter de rug zijn komt daar verandering in.

  De definitieve wedstrijdkalender volgt nog. Wel kan ik al zeggen dat het hoofddoel het BK in Ruddervoorde zal zijn, de thuishaven van mijn club en dus een extra motivatie om er nog meer voor te gaan. Vanaf nu zal ik ook proberen om mijn blog iets meer up-to-date te houden.

  Sportieve groeten

  Wouter